MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Fatih Akin DE reżyser ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1995-01-01
fatih akin dir.jpg Talent: 71 71
Popularność: 58 58
Dramat: 74 74
Humor: 70 70
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0015359/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2011-12-03 18:04:28 / Aktualizacja: 2018-08-10 18:27:11 Default 1.0
Opis:
Fatih Akin
Filmography:
 2017 In the Fade
 2016 Tschick
 2014/I The Cut
 2012 Polluting Paradise
 2009 Soul Kitchen
 2009 Germany 09: 13 Short Films About the State of the Nation
 2008 New York, I Love You
 2007 The Edge of Heaven
 2005 Crossing the Bridge: The Sound of Istanbul
 2004 Visions of Europe
 2004 Head-On
 2002 Solino
 2001 Denk ich an Deutschland - Wir haben vergessen zurückzukehren
 2000 In July
 1998 Short Sharp Shock