MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Tobin Bell * US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Bonus
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1982-01-01
tobin bell act.jpg Talent: 56 56
Popularność: 53 53
Dramat: 60 60
Humor: 40 40
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0068551/ Akcja: 52 52
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2011-12-03 18:04:29 / Aktualizacja: 2018-08-27 17:43:51 Default 1.0
Opis:
Tobin Bell
Filmography:
 2017 Saw: Legacy
 2017 Marcus Garvey Biopic
 2017 In Extremis
 2017 The Rogue
  Belzebuth
  The Way We Weren't
  Whisper of the Wolves
 2016 Rainbow Time
 2016/I 12 Feet Deep
 2015 Manson Family Vacation
 2014 Phantom Halo
 2014/IV Dark House
 2010 Saw 3D: The Final Chapter
 2009 Saw VI
 2008 Saw V
 2007 Saw IV
 2007 Buried Alive
 2007 Boogeyman 2
 2006 Saw III
 2005 Saw II
 2004 Saw
 2003 Power Play
 2002 Black Mask 2: City of Masks
 2001 Good Neighbor
 2000 The Road to El Dorado
 1999 The 4th Floor
 1998 Brown's Requiem
 1996 Cheyenne
 1995 Mort ou vif
 1993 Malice
 1993 In the Line of Fire
 1993 The Firm
 1993/I Boiling Point
 1992 Ruby
 1990 Goodfellas
 1990 False Identity
 1990 Loose Cannons
 1989 An Innocent Man
 1988 Mississippi Burning
 1982 The Verdict
 1982 Tootsie