MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Leah Remini US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1993-06-01
leah remini act.jpg Talent: 48 48
Popularność: 40 40
Dramat: 35 35
Humor: 55 55
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0718957/  http://www.filmweb.pl/person/Leah+Remini-93651 Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2012-02-15 17:33:00 / Aktualizacja: 2018-02-15 21:32:33 Default 1.0
Opis:
Leah Remini
Filmography:
 2018 Second Act
 2017 Handsome: A Netflix Mystery Movie
 2017/I The Clapper
 2017 Mad Families
 2003 Old School
 1999 Follow Your Heart
 1997 Critics and Other Freaks
 1995 Glory Daze