MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Keir Gilchrist GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2003-01-01
keir gilchrist act.jpg Talent: 65 65
Popularność: 57 57
Dramat: 68 68
Humor: 63 63
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 72 72
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1507857/ Inne Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2012-03-09 21:08:34 / Aktualizacja: 2018-02-13 20:46:08 Default 1.0
Opis:
Keir Gilchrist
Filmography:
 2017 Heartthrob
 2016 Katie Says Goodbye
 2016 The Good Neighbor
 2015 Tales of Halloween
 2015 Len and Company
 2015 The Heyday of the Insensitive Bastards
 2015 The Stanford Prison Experiment
 2015 Dark Summer
 2014 It Follows
 2011 Matty Hanson and the Invisibility Ray
 2010 It's Kind of a Funny Story
 2009 Hungry Hills
 2009 Just Peck
 2008 The Rocker
 2008 The Egg Factory
 2007 Dead Silence
 2006 A Lobster Tale
 2005 Horsie's Retreat
 2004 Saint Ralph
 2004 The Right Way