MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jon Bernthal US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2002-01-01
jon bernthal act.jpg Talent: 72 72
Popularność: 67 67
Dramat: 70 70
Humor: 55 55
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1256532/  http://www.filmweb.pl/person/Jon+Bernthal-290114 Akcja: 68 68
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2015-01-02 11:09:33 / Aktualizacja: 2018-09-08 20:02:49 Default 1.0
Opis:
Jon Bernthal
Filmography:
 2018 Stingray
 2017/II Pilgrimage
 2017 Baby Driver
 2017 Sweet Virginia
 2017 Viena and the Fantomes
 2016 Shot Caller
 2017 Wind River
 2016 The Accountant
 2015 We Are Your Friends
 2015 Sicario
 2015 Me and Earl and the Dying Girl
 2014 Fury
 2013 The Wolf of Wall Street
 2013 Grudge Match
 2013/I Snitch
 2011 Rampart
 2010 Date Night
 2010 The Ghost Writer
 2009 Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
 2008 A Line in the Sand
 2008 Bar Starz
 2007 Day Zero
 2007 The Air I Breathe
 2006 World Trade Center
 2004 Tony 'n' Tina's Wedding
 2002 Mary/Mary