MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jeffrey Dean Morgan US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Kacper ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1991-01-01
jeffrey dean morgan act.jpg Talent: 62 62
Popularność: 56 56
Dramat: 62 62
Humor: 60 60
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0604742/  http://www.filmweb.pl/person/Jeffrey+Dean+Morgan-55808 Akcja: 64 64
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2015-08-16 14:24:17 / Aktualizacja: 2018-09-08 20:04:22 Default 1.0
Opis:
Jeffrey Dean Morgan
Filmography:
  Militia
 2016 Batman v Superman: Dawn of Justice
 2015 Guns for Hire
 2015/III Heist
 2015 Desierto
 2015/II Solace
 2014 The Salvation
 2014 They Came Together
 2012 Red Dawn
 2012/I The Possession
 2012 The Courier
 2011 Peace, Love, & Misunderstanding
 2011 Texas Killing Fields
 2011 The Resident
 2010 Jonah Hex
 2010 Shanghai
 2010/I The Losers
 2009 Taking Woodstock
 2009 Watchmen
 2008 Days of Wrath
 2008 The Accidental Husband
 2007 P.S. I Love You
 2007 Fred Claus
 2007 Kabluey
 2007 Live!
 2006/I Jam
 2005 Chasing Ghosts
 2004 Six: The Mark Unleashed
 2004 Dead & Breakfast
 1999 Road Kill
 1997 Legal Deceit
 1991 To Cross the Rubicon
 1991 Uncaged