MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Zachary Quinto US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Kacper ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
zachary quinto act.jpg Talent: 58 58
Popularność: 60 60
Dramat: 57 57
Humor: 53 53
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 82 82
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0704270/  http://www.filmweb.pl/person/Zachary+Quinto-220917 Akcja: 67 67
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2015-08-25 12:41:41 / Aktualizacja: 2018-02-13 21:56:35 Default 1.0
Opis:
Zachary Quinto
Filmography:
 2016 Aardvark
  Abandoned
  Untitled Star Trek Sequel
 2016 Snowden
 2016 Star Trek Beyond
 2016 Tallulah
 2015 Hitman: Agent 47
 2015 I Am Michael
 2014 We'll Never Have Paris
 2013 Star Trek Into Darkness
 2011 What's Your Number?
 2011 Girl Walks Into a Bar
 2011 Margin Call
 2009 Star Trek