MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Dakota Johnson US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1999-01-01
dakota johnson act.jpg Talent: 47 47
Popularność: 56 56
Dramat: 55 55
Humor: 52 52
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0424848/  http://www.filmweb.pl/person/Dakota+Johnson-214173 Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2015-10-04 19:15:08 / Aktualizacja: 2018-02-18 12:20:03 Default 1.0
Opis:
Dakota Johnson
Filmography:
 2018 Sound of Metal
 2018 Bad Times at the El Royale
 2018 Suspiria
 2018 The Peanut Butter Falcon
 2018 Fifty Shades Freed
 2017 Fifty Shades Darker
 2016 How to Be Single
 2015 A Bigger Splash
 2015 Black Mass
 2015 Chloe and Theo
 2015 Fifty Shades of Grey
 2014 Cymbeline
 2014 Need for Speed
 2014 Date and Switch
 2012 The Five-Year Engagement
 2012 21 Jump Street
 2012 Goats
 2012 For Ellen
 2011 Beastly
 2010 The Social Network
 1999 La tête dans le carton à chapeaux