MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Karen Gillan US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Andrew ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2008-01-01
karen gillan act.jpg Talent: 57 57
Popularność: 38 38
Dramat: 53 53
Humor: 48 48
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2394794/  http://www.filmweb.pl/person/Karen+Gillan-1048386 Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2016-03-23 18:26:32 / Aktualizacja: 2018-07-26 05:38:35 Default 1.0
Opis:
Karen Gillan
Filmography:
 2017 Guardians of the Galaxy Vol. 2
 2016 The List
 2016 The Circle
 2016 In a Valley of Violence
 2015 The Big Short
 2015 Fun Size Horror: Volume Two
 2014 Guardians of the Galaxy
 2013/I Oculus
 2013 Not Another Happy Ending
 2010 Outcast
 2008 New Town Killers