MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Jessica Lowndes CA aktor ( ver: 48 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2008-01-01
jessica lowndes act.jpg Talent: 38 38
Popularność: 45 45
Dramat: 38 38
Humor: 40 40
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 85 85
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2057726/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-14 21:33:17 / Aktualizacja: 2017-12-19 20:05:58 Default 1.0
Opis:
Jessica Lowndes
Filmography:
 2016 Abattoir
 2015 Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
 2014/I Eden
 2014/I The Prince
 2012 The Devil's Carnival
 2010 Altitude
 2008 The Haunting of Molly Hartley
 2008 Autopsy