MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Ellie Kemper US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
ellie kemper act.jpg Talent: 48 48
Popularność: 55 55
Dramat: 52 52
Humor: 60 60
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 72 72
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2608689/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-14 21:38:50 / Aktualizacja: 2018-01-31 20:18:57 Default 1.0
Opis:
Ellie Kemper
Filmography:
 2017 Smurfs: The Lost Village
 2017 The LEGO Batman Movie
 2016 Comme des bêtes
 2014 Sex Tape
 2014 They Came Together
 2014 Laggies
 2013 Identity Thief
 2012 21 Jump Street
 2011/I Bridesmaids
 2010 Somewhere
 2010 Get Him to the Greek
 2009 Cayman Went
 2009 Mystery Team