MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Ty Burrell US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
ty burrell act.jpg Talent: 65 65
Popularność: 58 58
Dramat: 61 61
Humor: 70 70
Główne   1  2   3   4   Sexappeal: 72 72
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0123092/ Akcja: 47 47
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-14 21:59:21 / Aktualizacja: 2018-01-31 20:23:55 Default 1.0
Opis:
Ty Burrell
Filmography:
 2017 Rough Night
 2016 Storks
 2016 Finding Dory
 2014 Muppets Most Wanted
 2014 Mr. Peabody & Sherman
 2014 The Skeleton Twins
 2012 Goats
 2011 Butter
 2010 Morning Glory
 2010/I Fair Game
 2009 Leaves of Grass
 2008 The Incredible Hulk
 2007 National Treasure: Book of Secrets
 2006 Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus
 2006 The Darwin Awards
 2006 Friends with Money
 2005 Down in the Valley
 2004 In Good Company
 2004 Dawn of the Dead
 2001 Black Hawk Down
 2001 Evolution