MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Mekhi Phifer US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1995-01-01
mekhi phifer act.jpg Talent: 63 63
Popularność: 57 57
Dramat: 65 65
Humor: 57 57
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 72 72
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0001616/ Akcja: 60 60
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-14 22:03:38 / Aktualizacja: 2018-01-31 20:26:32 Default 1.0
Opis:
Mekhi Phifer
Filmography:
 2018/II American Dream
 2018 Canal Street
 2018 A Talent for Trouble
 2016 Chocolate City: Vegas
 2016 Allegiant
 2016 Pandemic
 2015 Insurgent
 2014 Divergent
 2013 The Suspect
 2013 The Love Section
 2011 Hold-Up$
 2009/II A Day in the Life
 2008 Nora's Hair Salon II
 2007 This Christmas
 2006 Puff, Puff, Pass
 2005 Slow Burn
 2004 Dawn of the Dead
 2003 Honey
 2002 8 Mile
 2002 Paid in Full
 2002 The Other Brother
 2001 Head Games
 2001 Impostor
 2001 O
 2000 Shaft
 1999 Uninvited Guest
 1998 I Still Know What You Did Last Summer
 1998 Hell's Kitchen
 1997 Hav Plenty
 1997 Soul Food
 1996 Sureshot
 1996 High School High
 1995 Clockers