MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Kristen Connolly US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2003-01-01
kristen connolly act.jpg Talent: 56 56
Popularność: 42 42
Dramat: 55 55
Humor: 54 54
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1393354/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-14 22:15:15 / Aktualizacja: 2018-02-01 19:30:28 Default 1.0
Opis:
Kristen Connolly
Filmography:
 2014 Worst Friends
 2014 A Good Marriage
 2012/I Ex-Girlfriends
 2012/II The Bay
 2012 The Cabin in the Woods
 2011 Certainty
 2009 Confessions of a Shopaholic
 2008 Revolutionary Road
 2008 Meet Dave
 2008 The Happening
 2006 iChannel
 2003 Mona Lisa Smile