MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Adelaide Clemens AU aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
adelaide clemens act.jpg Talent: 57 57
Popularność: 48 48
Dramat: 55 55
Humor: 48 48
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2564938/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-15 11:59:28 / Aktualizacja: 2018-02-01 19:33:12 Default 1.0
Opis:
Adelaide Clemens
Filmography:
 2017 Music, War and Love
  Love Lies Bleeding
 2017 Rabbit
 2017 Avenues
 2015 The Automatic Hate
 2015 The World Made Straight
 2013 Gatsby le magnifique
 2012 Silent Hill: Revelation
 2012 No One Lives
 2012 Generation Um...
 2012 Camilla Dickinson
 2011 Certainty
 2011/I Vampire
 2010/I Wasted on the Young
 2009 X-Men Origins: Wolverine