MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Adelaide Kane AU aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2011-01-01
adelaide kane act.jpg Talent: 47 47
Popularność: 42 42
Dramat: 57 57
Humor: 44 44
Główne   1   2  3  4   Sexappeal: 80 80
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2560043/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-15 12:03:54 / Aktualizacja: 2018-02-01 19:36:08 Default 1.0
Opis:
Adelaide Kane
Filmography:
 2018 Acquainted
 2014 The Devil's Hand
 2014 Blood Punch
 2013/II Louder Than Words
 2013/I American Nightmare
 2012 Goats
 2011 Donner Pass