MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Sharni Vinson AU aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2010-01-01
sharni vinson act.jpg Talent: 52 52
Popularność: 50 50
Dramat: 57 57
Humor: 43 43
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1801800/ Akcja: 60 60
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-15 12:07:08 / Aktualizacja: 2018-02-01 19:49:12 Default 1.0
Opis:
Sharni Vinson
Filmography:
 2017 Adi Shankar's Gods and Secrets
 2016 House on Willow Street
 2015 Dragon Blade
 2013 Patrick
 2012/III Bait
 2011 You're Next
 2010 Step Up 3D