MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Abigail Spencer US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
abigail spencer act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 48 48
Dramat: 60 60
Humor: 55 55
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0817844/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-15 12:10:19 / Aktualizacja: 2018-02-01 19:51:47 Default 1.0
Opis:
Abigail Spencer
Filmography:
  One Heart
 2016 The Sweet Life
 2015 H8RZ
 2015 A Beautiful Now
 2015 The Heyday of the Insensitive Bastards
 2014 The Forger
 2014 This Is Where I Leave You
 2013/I Kilimanjaro
 2013 Oz the Great and Powerful
 2013 The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia
 2012 Chasing Mavericks
 2012 This Means War
 2011 Cowboys & Aliens
 2010 In My Sleep
 2007 Jekyll
 2005 A Coat of Snow
 2003 Graduation Night
 2001 Campfire Stories