MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Abigail Breslin US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2002-01-01
abigail breslin act.jpg Talent: 67 67
Popularność: 63 63
Dramat: 69 69
Humor: 64 64
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1113550/ Akcja: 58 58
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-15 12:17:32 / Aktualizacja: 2018-02-01 20:29:40 Default 1.0
Opis:
Abigail Breslin
Filmography:
 2018 Saturday at the Starlight
 2017 Yamasong: March of the Hollows
 2017 Freak Show
 2016 Fear, Inc.
 2015 Final Girl: La dernière proie
 2015/I Maggie
 2014 Perfect Sisters
 2013 Ender's Game
 2013 August: Osage County
 2013/II The Call
 2013 Haunter
 2012 Drôles d'oiseaux
 2011 New Year's Eve
 2011 Rango
 2010 Janie Jones
 2010 Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
 2009 Zombieland
 2009 My Sister's Keeper
 2008 Kit Kittredge: An American Girl
 2008 Nim's Island
 2008 Definitely, Maybe
 2007 No Reservations
 2006 The Santa Clause 3: The Escape Clause
 2006 The Ultimate Gift
 2006 Little Miss Sunshine
 2004 Chestnut: Hero of Central Park
 2004 Keane
 2004 The Princess Diaries 2: Royal Engagement
 2004 Raising Helen
 2002 Signs