MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Haley Lu Richardson US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2014-01-01
haley lu richardson act.jpg Talent: 58 58
Popularność: 47 47
Dramat: 65 65
Humor: 60 60
Główne   1   2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm4726634/ Akcja: 44 44
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-15 16:04:33 / Aktualizacja: 2018-02-01 20:36:56 Default 1.0
Opis:
Haley Lu Richardson
Filmography:
 2018 Support the Girls
  Operation Finale
  The Chaperone
 2017 Columbus
 2016/IX Split
 2016 The Edge of Seventeen
 2015/I Follow
 2015 The Bronze
 2014 The Young Kieslowski
 2014 The Last Survivors