MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Lauren Cohan US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2005-01-01
lauren cohan act.jpg Talent: 52 52
Popularność: 40 40
Dramat: 54 54
Humor: 50 50
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1659348/ Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-15 16:09:51 / Aktualizacja: 2018-02-01 20:39:14 Default 1.0
Opis:
Lauren Cohan
Filmography:
  Mile 22
 2017 All Eyez on Me
 2016 Batman v Superman: Dawn of Justice
 2016 The Boy
 2014 Reach Me
 2008 Float
 2006 Van Wilder 2: The Rise of Taj
 2005 Casanova