MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Liana Liberato US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2007-01-01
liana liberato act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 47 47
Dramat: 59 59
Humor: 50 50
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1882929/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-15 16:18:25 / Aktualizacja: 2018-02-02 06:02:21 Default 1.0
Opis:
Liana Liberato
Filmography:
 2018 Undying
 2018 Measure of a Man
 2017 1 Mile to You
 2017/I To the Bone
 2017 Novitiate
 2016 Dear Eleanor
 2014 The Best of Me
 2014 If I Stay
 2014 Haunt
 2013 Free Ride
 2013 Jake Squared
 2012 Stuck in Love
 2012 Erased
 2011 Trespass
 2010/I Trust
 2007 The Last Sin Eater