MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna John Boyega GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2011-01-01
john boyega act.jpg Talent: 61 61
Popularność: 59 59
Dramat: 60 60
Humor: 50 50
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3915784/ Akcja: 69 69
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-15 16:58:00 / Aktualizacja: 2018-02-02 06:09:04 Default 1.0
Opis:
John Boyega
Filmography:
 2019 Star Wars: Episode IX
 2018 Pacific Rim 2
 2017 Star Wars: The Last Jedi
 2017 Detroit
 2017/I The Circle
 2015 Star Wars: The Force Awakens
 2014 Imperial Dreams
 2013 Half of a Yellow Sun
 2011 Junkhearts
 2011 Attack the Block