MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Ben Barnes GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2007-01-01
ben barnes act.jpg Talent: 58 58
Popularność: 52 52
Dramat: 58 58
Humor: 50 50
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1602660/ Akcja: 58 58
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-16 00:54:51 / Aktualizacja: 2018-02-02 06:11:24 Default 1.0
Opis:
Ben Barnes
Filmography:
 2014/I Seventh Son
 2014 By the Gun
 2014 Jackie & Ryan
 2013 The Big Wedding
 2012 The Words
 2011 Killing Bono
 2010 The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
 2010/I Locked In
 2009 Dorian Gray
 2008 Easy Virtue
 2008 The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
 2008 Bigga Than Ben
 2007 Stardust