MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Sasha Alexander US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1997-01-01
sasha alexander act.jpg Talent: 57 57
Popularność: 39 39
Dramat: 55 55
Humor: 58 58
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0018734/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-16 00:58:15 / Aktualizacja: 2018-02-02 06:13:54 Default 1.0
Opis:
Sasha Alexander
Filmography:
 2017/I Ride
 2017 Bernard and Huey
 2013 The Girl from Nagasaki
 2011 Coming & Going
 2009 Love Happens
 2009 Ce que pensent les hommes
 2008 Tenure
 2008 Yes Man
 2008 The Last Lullaby
 2006 Mission: Impossible III
 2005 Lucky 13
 2001 All Over the Guy
 1999 Twin Falls Idaho
 1997 Visceral Matter