MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Steven Yeun KR aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
steven yeun act.jpg Talent: 62 62
Popularność: 44 44
Dramat: 58 58
Humor: 50 50
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3081796/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-16 01:17:21 / Aktualizacja: 2018-02-02 06:20:38 Default 1.0
Opis:
Steven Yeun
Filmography:
 2018 Chew
 2018 Burning
 2018 Sorry to Bother You
 2017 The Star
 2017 Okja
 2017 Mayhem
 2014 I Origins
 2011 A Moment of Youth
 2009 Jerry