MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna John Krasinski US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
john krasinski act.jpg Talent: 65 65
Popularność: 58 58
Dramat: 64 64
Humor: 62 62
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 74 74
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1024677/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-16 01:45:53 / Aktualizacja: 2018-02-02 06:26:17 Default 1.0
Opis:
John Krasinski
Filmography:
 2018 A Quiet Place
 2017 Detroit
 2017 Animal Crackers
 2016 The Hollars
 2016 13 Hours
 2015/I Aloha
 2014 The Prophet
 2013 Le vent se lève
 2013 Monsters University
 2012 Promised Land
 2012 Big Miracle
 2012 Nobody Walks
 2011 The Muppets
 2011 Something Borrowed
 2009 It's Complicated
 2009 Away We Go
 2009 Monsters vs. Aliens
 2009 Brief Interviews with Hideous Men
 2008 Leatherheads
 2007 License to Wed
 2007 Shrek the Third
 2007 Smiley Face
 2006 Dreamgirls
 2006 The Holiday
 2006 For Your Consideration
 2006 A New Wave
 2006 Doogal
 2005 Jarhead
 2005 Duane Hopwood
 2004/I Taxi
 2004 Kinsey
 2002 Alma Mater
 2000 Séquences et conséquences