MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Rosa Salazar CA aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2013-01-01
rosa salazar act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 40 40
Dramat: 55 55
Humor: 58 58
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm4023073/ Akcja: 60 60
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-16 11:05:05 / Aktualizacja: 2018-02-02 06:28:21 Default 1.0
Opis:
Rosa Salazar
Filmography:
 2018 Alita: Battle Angel
 2018 Maze Runner: The Death Cure
 2018 The Kindergarten Teacher
  Bird Box
 2017 CHIPS
 2016/I Submerged
 2015 Maze Runner: The Scorch Trials
 2015/I Night Owls
 2015 Insurgent
 2014 Search Party
 2014 Jerked
 2014 Jamesy Boy
 2013 Epic