MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Ella Purnell GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2010-01-01
ella purnell act.jpg Talent: 60 60
Popularność: 38 38
Dramat: 63 63
Humor: 44 44
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3480246/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-16 23:13:10 / Aktualizacja: 2018-02-02 06:36:23 Default 1.0
Opis:
Ella Purnell
Filmography:
 2017 UFO
 2017 Access All Areas
 2017 Churchill
 2016 Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
 2016 The Journey Is the Destination
 2016 The Legend of Tarzan
 2014 Wildlike
 2014 Maleficent
 2013 Kick-Ass 2
 2011/I Intruders
 2010 Ways to Live Forever
 2010 Never Let Me Go