MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Skyler Samuels US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
skyler samuels act.jpg Talent: 43 43
Popularność: 29 29
Dramat: 43 43
Humor: 50 50
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1321094/ Akcja: 41 41
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-16 23:38:46 / Aktualizacja: 2018-02-02 06:41:37 Default 1.0
Opis:
Skyler Samuels
Filmography:
 2018 Butterfly in the Typewriter
 2017 Public Disturbance
 2017 Sharon 1.2.3.
  Spare Room
 2015 The DUFF
 2014 Helicopter Mom
 2010 Furry Vengeance
 2009 The Stepfather