MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Rachel Brosnahan US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
rachel brosnahan act.jpg Talent: 58 58
Popularność: 30 30
Dramat: 61 61
Humor: 48 48
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3014031/ Akcja: 46 46
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 20:14:43 / Aktualizacja: 2018-02-02 06:51:46 Default 1.0
Opis:
Rachel Brosnahan
Filmography:
  Change in the Air
 2017 Boomtown
 2016 Traque à Boston
 2016 Burn Country
 2016 The Finest Hours
 2015 Back Home
 2015 James White
 2014 I'm Obsessed with You (But You've Got to Leave Me Alone)
 2013 A New York Heartbeat
 2013 Beautiful Creatures
 2012 Nor'easter
 2011 Coming Up Roses
 2009 The Truth About Average Guys
 2009 The Unborn