MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Anne Dudek US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2003-01-01
anne dudek act.jpg Talent: 49 49
Popularność: 40 40
Dramat: 50 50
Humor: 52 52
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0240043/ Akcja: 42 42
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 20:17:15 / Aktualizacja: 2018-02-02 06:53:38 Default 1.0
Opis:
Anne Dudek
Filmography:
 2017 House by the Lake
 2016 Her Last Will
 2016 Middle Man
 2016 The Good Neighbor
 2013/II Shadow People
 2006 And Then It Breaks
 2006 10 Items or Less
 2006 Park
 2005 A Coat of Snow
 2004 White Chicks
 2003 La couleur du mensonge