MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Laura Prepon US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
laura prepon act.jpg Talent: 53 53
Popularność: 43 43
Dramat: 55 55
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0696059/ Akcja: 42 42
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 20:25:33 / Aktualizacja: 2018-02-02 06:57:24 Default 1.0
Opis:
Laura Prepon
Filmography:
 2017/I The Hero
 2016 The Girl on the Train
 2012 The Kitchen
 2012 Lay the Favorite
 2007 The Chosen One
 2006 Karla
 2006 Come Early Morning
 2004 The Pornographer: A Love Story
 2004 Lightning Bug
 2002 Slackers
 2001 Southlander: Diary of a Desperate Musician