MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Katee Sackhoff US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
katee sackhoff act.jpg Talent: 54 54
Popularność: 50 50
Dramat: 56 56
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0755267/ Akcja: 61 61
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 20:35:13 / Aktualizacja: 2018-02-02 11:41:52 Default 1.0
Opis:
Katee Sackhoff
Filmography:
  Origin Unknown
 2016 Don't Knock Twice
 2016 Girl Flu.
 2014 Tell
 2013/I Oculus
 2013 Riddick
 2013 The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia
 2012 A Deadly Obsession
 2007 The Last Sentinel
 2007 White Noise 2: The Light
 2002 Halloween: Resurrection
 2001 My First Mister