MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Jessy Schram US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2006-01-01
jessy schram act.jpg Talent: 50 50
Popularność: 29 29
Dramat: 52 52
Humor: 43 43
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1789336/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 20:49:08 / Aktualizacja: 2018-02-02 11:47:40 Default 1.0
Opis:
Jessy Schram
Filmography:
 2017 A Royal New Year's Eve
 2017 The Beautiful Ones
 2017 Shot Caller
 2015 The Submarine Kid
 2010 Unstoppable
 2008/I Keith
 2006 I Want Someone to Eat Cheese With