MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Jayma Mays US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2005-01-01
jayma mays act.jpg Talent: 53 53
Popularność: 42 42
Dramat: 48 48
Humor: 54 54
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1724323/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 22:45:30 / Aktualizacja: 2018-02-02 12:08:00 Default 1.0
Opis:
Jayma Mays
Filmography:
 2017 American Made
 2015 Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
 2014 Last Weekend
 2013 The Smurfs 2
 2011 The Smurfs
 2009 Paul Blart: Mall Cop
 2008 Bar Starz
 2007 Epic Movie
 2007 Smiley Face
 2006 Flags of our Fathers
 2006 Blind Dating
 2005 Red Eye