MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta JoAnna Garcia US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
joanna garcia act.jpg Talent: 30 30
Popularność: 23 23
Dramat: 30 30
Humor: 45 45
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0305272/ Akcja: 35 35
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 22:51:04 / Aktualizacja: 2018-02-02 12:09:38 Default 1.0
Opis:
JoAnna Garcia Swisher
Filmography:
 2017 Fist Fight
 2013 The Internship
 2008 Extreme Movie
 2006 A-List
 2001 Not Another Teen Movie
 2001 American Pie 2