MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta America Olivo US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2008-01-01
america olivo act.jpg Talent: 38 38
Popularność: 39 39
Dramat: 39 39
Humor: 39 39
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1760388/ Akcja: 55 55
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 22:54:29 / Aktualizacja: 2018-02-02 12:11:59 Default 1.0
Opis:
America Olivo
Filmography:
 2017 Making the Day
 2015 Mission: Impossible - Rogue Nation
 2012 No One Lives
 2012 Maniac
 2011 Conception
 2010 Circle
 2009 Bitch Slap
 2009/I The Last Resort
 2009 Neighbor
 2009 Transformers: Revenge of the Fallen
 2009 Friday the 13th
 2008 The Thirst: Blood War
 2008 Iron Man