MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Bar Paly RU aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2008-01-01
bar paly act.jpg Talent: 35 35
Popularność: 20 20
Dramat: 32 32
Humor: 34 34
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 82 82
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1427034/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 22:57:38 / Aktualizacja: 2018-02-02 12:13:43 Default 1.0
Opis:
Bar Paly
Filmography:
 2018 Headlock
 2016 Urge
 2015 Street Level
 2014 Million Dollar Arm
 2014 Non-Stop
 2013 Pain & Gain
 2012 A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III
 2011 Hyenas
 2008/II Stiletto
 2008 The Ruins