MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Brooke D'Orsay CA aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
brooke dorsay act.jpg Talent: 51 51
Popularność: 25 25
Dramat: 46 46
Humor: 56 56
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1175262/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 23:01:08 / Aktualizacja: 2018-02-02 12:15:42 Default 1.0
Opis:
Brooke D'Orsay
Filmography:
 2006 It's a Boy Girl Thing
 2005 King's Ransom
 2004 Harold & Kumar Go to White Castle
 2003 The Republic of Love
 2002 Fortune's Sweet Kiss
 2002 19 Months
 2001 Why Can't I Be a Movie Star?