MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jai Courtney AU aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
jai courtney act.jpg Talent: 63 63
Popularność: 56 56
Dramat: 58 58
Humor: 43 43
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2541974/ Akcja: 66 66
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 23:05:05 / Aktualizacja: 2018-02-02 12:21:32 Default 1.0
Opis:
Jai Courtney
Filmography:
 2019 Arkie
 2018 Storm Boy
  Beef
 2016 The Exception
 2016 Suicide Squad
 2015/I Man Down
 2015 Terminator Genisys
 2015 Insurgent
 2014 La promesse d'une vie
 2014/I Unbroken
 2014 Divergent
 2014 I, Frankenstein
 2013 Felony
 2013 A Good Day to Die Hard
 2012 Jack Reacher
 2009 Stoned Bros