MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Julianna Guill US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
julianna guill act.jpg Talent: 50 50
Popularność: 35 35
Dramat: 50 50
Humor: 51 51
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1566474/ Akcja: 47 47
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 23:16:46 / Aktualizacja: 2018-02-02 12:28:56 Default 1.0
Opis:
Julianna Guill
Filmography:
 2017 Becoming Bond
 2016 Killing Poe
 2016 Captain America: Civil War
 2016 Lawless Range
 2015 Christmas Eve
 2015 Bad Night
 2014 Alex of Venice
 2012 The Apparition
 2012 Mine Games
 2012 A Green Story
 2011 Crazy, Stupid, Love.
 2010 Altitude
 2010 Costa Rican Summer
 2010 5 Star Day
 2009 Fired Up!
 2009 Friday the 13th
 2009 2 Dudes and a Dream