MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Michael Trucco US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1998-01-01
michael trucco act.jpg Talent: 43 43
Popularność: 46 46
Dramat: 43 43
Humor: 48 48
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0873998/ Akcja: 56 56
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-17 23:20:14 / Aktualizacja: 2018-02-02 12:31:41 Default 1.0
Opis:
Michael Trucco
Filmography:
 2017 Hunter Killer
 2017 The Bye Bye Man
 2016/I Hush
 2007 Next
 2003 What Boys Like
 2001 Ablaze
 2001 Knight Club
 2000 A Girl, Three Guys, and a Gun
 1998 Confessions of a Sexist Pig