MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Matt Bomer US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2005-01-01
matt bomer act.jpg Talent: 60 60
Popularność: 53 53
Dramat: 60 60
Humor: 54 54
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 80 80
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0093589/ Akcja: 62 62
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-18 00:04:46 / Aktualizacja: 2018-02-02 14:17:44 Default 1.0
Opis:
Matt Bomer
Filmography:
  B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations
  Jonathan
 2017 Anything
 2017 Walking Out
 2016 The Magnificent Seven
 2016 The Nice Guys
 2015 Magic Mike XXL
 2014 Space Station 76
 2014 Winter's Tale
 2012 Magic Mike
 2011 In Time
 2006 The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
 2005 Flightplan