MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Minka Kelly US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2005-01-01
minka kelly act.jpg Talent: 51 51
Popularność: 32 32
Dramat: 54 54
Humor: 46 46
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1310368/ Akcja: 44 44
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-18 21:42:56 / Aktualizacja: 2018-02-02 14:22:46 Default 1.0
Opis:
Minka Kelly
Filmography:
 2018 Nomis
 2018 She's in Portland
 2017 Naked
 2015 Papa Hemingway in Cuba
 2015 The World Made Straight
 2013/I Lee Daniels' The Butler
 2011 Searching for Sonny
 2011 Just Go with It
 2011/I The Roommate
 2009 500 Days of Summer
 2007 The Kingdom
 2006 State's Evidence
 2006 The Pumpkin Karver
 2005 Devil's Highway