MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Nikolaj Coster-Waldau DK aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1994-01-01
nikolaj coster-waldau act.jpg Talent: 66 66
Popularność: 55 55
Dramat: 62 62
Humor: 42 42
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0182666/ Akcja: 58 58
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-18 21:47:23 / Aktualizacja: 2018-02-02 14:25:01 Default 1.0
Opis:
Nikolaj Coster-Waldau
Filmography:
 2018 Domino
 2017 Shot Caller
 2017 3 Things
 2017 Small Crimes
 2016 Gods of Egypt
 2015 Klown Forever
 2014 A Second Chance
 2014 The Other Woman
 2013 1,000 Times Good Night
 2013/I Oblivion
 2013/I Mama
 2011 Headhunters
 2011 Blackthorn, La Dernière Chevauchée de Butch Cassidy
 2009 A l'autre bout du monde
 2008 Himmerland
 2008 La rébellion de Kautokeino
 2007 Erik Nietzsche, mes années de jeunesse
 2007 Wonderful and Loved by All
 2007 The Baker
 2006 Triple Dare
 2006 Firewall
 2005 The Headsman
 2005 Kingdom of Heaven
 2004 Wimbledon
 2004 The Good Cop
 2004 My Name Is Modesty: A Modesty Blaise Adventure
 2003 The Bouncer
 2003 Stealing Rembrandt
 2002 24 heures de la vie d'une femme
 2001 Black Hawk Down
 2001 Enigma
 2000 På fremmed mark
 1999 Misery Harbour
 1999 The Cable Club
 1998 Angel of the Night
 1998 Wildside
 1997 Hemmeligheder
 1997 Bent
 1994 Le veilleur de nuit