MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Bianca Lawson US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1998-01-01
bianca lawson act.jpg Talent: 53 53
Popularność: 32 32
Dramat: 50 50
Humor: 57 57
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 80 80
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0493161/ Akcja: 35 35
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-19 03:28:51 / Aktualizacja: 2018-02-02 14:30:46 Default 1.0
Opis:
Bianca Lawson
Filmography:
 2010 Don't Fade Away
 2009 Divas
 2006 Pledge This!
 2006/I Broken
 2005 Flip the Script
 2004 The Pavilion
 2004 Breakin' All the Rules
 2004 Dead & Breakfast
 2001 Bones
 2001 Save the Last Dance
 2000 Boltneck
 1998 Primary Colors