MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Holliday Grainger GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
holliday grainger act.jpg Talent: 53 53
Popularność: 38 38
Dramat: 59 59
Humor: 43 43
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0334441/ Akcja: 46 46
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-19 12:59:35 / Aktualizacja: 2018-02-02 14:33:50 Default 1.0
Opis:
Holliday Grainger
Filmography:
 2018 Tell It to the Bees
 2018 Halo of Stars
 2017 Tulip Fever
 2017 My Cousin Rachel
 2016 The Finest Hours
 2015/I Cinderella
 2014 The Riot Club
 2012 Great Expectations
 2012/I Anna Karenina
 2012 Bel Ami
 2011 Jane Eyre
 2009 The Scouting Book for Boys
 2009 Awaydays