MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Lily James GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2012-01-01
lily james act.jpg Talent: 64 64
Popularność: 56 56
Dramat: 65 65
Humor: 50 50
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm4141252/ Akcja: 58 58
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-19 13:04:05 / Aktualizacja: 2018-02-02 14:36:33 Default 1.0
Opis:
Lily James
Filmography:
 2018 Little Woods
 2018 Mamma Mia! Here We Go Again
 2018 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
 2017 Darkest Hour
 2017 Baby Driver
 2016 The Exception
 2016 Branagh Theatre Live: Romeo and Juliet
 2016 Pride and Prejudice and Zombies
 2015/I Burnt
 2015/I Cinderella
 2012 Fast Girls
 2012/IV Broken
 2012 La colère des Titans