MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Elodie Yung FR aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2004-01-01
elodie yung act.jpg Talent: 54 54
Popularność: 49 49
Dramat: 46 46
Humor: 55 55
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1392388/ Akcja: 60 60
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-19 13:14:18 / Aktualizacja: 2018-02-02 14:39:04 Default 1.0
Opis:
Elodie Yung
Filmography:
 2017 Hitman & Bodyguard
 2016 Gods of Egypt
 2015 Narcopolis
 2014/II Still
 2014 10 Things I Hate About Life
 2013 G.I. Joe: Retaliation
 2011 The Girl with the Dragon Tattoo
 2010 Opération Casablanca
 2009 District 13: Ultimatum
 2008 Home Sweet Home
 2007 Fragile(s)
 2004 The Great Challenge